Manuel gaudeix d’un «Campus creatiu» inoblidable per als xiquets/es

El passat 14 de Juliol vam finalitzar amb gran èxit el campus creatiu organitzat per l’associació de Dansa de Manuel. Durant aquest taller, els xiquets i xiquetes del nostre poble han gaudit plenament i han tingut l’oportunitat de participar en activitats creatives molt enriquidores.

Volem destacar i agraïr el treball i la dedicació de les professores, al professor i a les monitores: Carol, Lourdes, Raquel, Andreu, Lia i Yoli. Tot i les dificultats , barreres i obstacles que ens varem trobar per poder realitzar aquest projecte ,sense cap tipus de subvenció econòmica i de manera totalment altruista, elles i ell no han dubtat ni un sol instant en realitzar-lo. Ja que no volien que els xiquets i xiquetes del poble es quedaren sense l’oportunitat de poder realitzar un Campus Creatiu. La voluntat d’aquests professionals i el compromís amb aquest taller han estat inqüestionables, i el seu esforç ha tingut un impacte profund en el creixement i desenvolupament dels joves participants.

Així mateix, volem expressar el nostre més sincer agraïment a totes les families dels participants, ja que sense el seu suport i confiança, aquesta meravellosa experiència no hagués estat possible. Son un pilar fonamental en aquest procés, i la seua implicació ha estat essencial perquè els seus fills i filles hagin pogut gaudir d’aquesta oportunitat única.

També volem agrair a tots els assistents al campus creatiu per el seu entusiasme i energia durant les activitats. La seua participació ha creat un ambient vibrant i inspirador que ha enriquit a tots els implicats en aquesta experiència.

A tots ells, families dels participants, professors, monitores i col·laboradors, moltes gràcies de tot cor per haver fet possible aquest campus creatiu inoblidable. Sense la seua participació i suport, aquesta experiència no hauria estat tan positiva i enriquidora per als joves del nostre poble.

A continuació vos deixem un video resum del projecte realitzat. 

Comparteix en

Deja un comentario