«Un viatge de cine»: Èxit rotund en la representació de dansa contemporània amb bandes sonores de pel·lícules a Manuel

Manuel, 10 de Juliol

El passat Diumenge dia 18 de Juny a la vesprada, l’auditori de Manuel es va omplir de màgia i talent amb «Un viatge de cine», una emocionant representació de dansa contemporània. L’Associació de Dansa de Manuel «Ballar és somiar amb els peus», amb la col·laboració de l’Agrupació Musical de Manuel, va presentar un espectacle inoblidable en què es van fusionar l’elegància de la dansa i les emblemàtiques bandes sonores de pel·lícules.

Un total de 400 espectadors van assistir a aquesta producció de gran qualitat, els quals van ser dividits en dues sessions diferents per tal de garantir l’assistencia del major nombre de persones ja que l’aforament era limitat. Aquesta ajustada planificació va permetre que cada persona present poguera gaudir plenament de l’experiència sense cap mena de preocupació.

La presència de les autoritats locals va engrandir encara més l’ocasió. Distingits membres de la comunitat i representants de l’Ajuntament van assistir a l’esdeveniment, donant suport al talent artístic de la regió i reconeixent la importància de l’expressió cultural en la vida del municipi.

Més enllà de l’aspecte tècnic el component humà va ser l’ànima de l’espectacle. Ballarins i ballarines de totes les edats de la reconeguda escola de dansa «Raquel Julià» van deixar el seu cor i ànima en cada moviment, transportant al públic a un món de somnis i emocions. Tanmateix, el component músical va ser clau per aconseguir una mescla perfecta. Quasi 40 membres de l’agrupació músical de Manuel varen deixar la seua emprempta donant vida a memorables bandes sonores que ens transportaren als escenaris mes emblematics de cada producció cinematogràfica.

El programa va incloure emocionants interpretacions de reconegudes bandes sonores, entre elles «La màscara del Zorro», «El Jorobado de Notre-Damme», «Gladiator», «Mary Poppins», «Els Miserables» i «Pirates del Caribe». Cada ball va captivar els espectadors, els quals no van escatimar en aplaudiments i ovacions pels ballarins.

Els familiars dels participants varen ser testigs de la celebració, plens d’orgull i emoció en veure el rendiment dels seus éssers estimats a l’escenari. Les actuacions van ser rebudes amb entusiasme i admiració, generant una atmosfera de camaraderia i felicitat.

L’Associació de Dansa de Manuel «Ballar és somiar amb els peus» i l’escola de dansa «Raquel Julià» han demostrat una vegada més el seu compromís amb la promoció de l’art i la cultura a la comunitat. La combinació de la dansa contemporània amb les cautivadores bandes sonores de pel·lícules va resultar en un espectacle únic que va deixar una empremta inesborrable en el públic.

Sense cap mena de dubte, aquest esdeveniment ha reafirmat la importància de la dansa com una expressió artística poderosa i commovedora. L’Associació de Dansa de Manuel «Ballar és somiar amb els peus» i l’escola de dansa «Raquel Julià» continuen inspirant a través de l’art, i la seua dedicació i talent són motiu d’admiració a la localitat.

Comparteix en

Deja un comentario